[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Velkommen til Playfastgoal.dk

Playfastgoal.dk er en webshop med salg af kvalitets fodboldmål og fodbold rebounder til haven eller fodboldklubben.
Alle vores produkter er testet for lang holdbarhed og stabilitet.
Hos Playfastgoal sælger vi alt det gode fodboldudstyr.
Vores hovedmål er at du bliver en tilfreds kunde. Køb trykt hos Playfastgoal.dk.

Returret 365 dage ☆☆☆☆☆
Vi sælger kun kvalitets produkter, som vi kan stå inde for. Derfor er vi heller ikke bange for at give dig 365 dages fuld returret. Fortryder du købet efter de første 14 dage efter modtagelse, kan du stadig returnere købte varer i 365 dage efter købet, så længe varen leveres tilbage ubrugt og i original, ubeskadiget emballage – Det kalder vi god service. 

Leveringstid ☆☆☆☆☆
Alle pakker sendes sikkert og nemt med GLS Danmark indenfor 1-2 arbejdsdage til pakkeshop eller privatadresser.

Stort udvalg af fodboldmål og udstyr ☆☆☆☆☆

Vi ser frem til at vise dig vores flotte udvalg af solide fodboldmål og udstyr til haven. Tag en rundtur på hjemmesiden og bliv inspireret til køb af fodboldmål og rebounder.

Hvilket fodboldmål skal jeg vælge ☆☆☆☆☆
Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at vælge det helt rigtige fodboldmål og udstyr der matcher dit behov. Så har du spørgsmål omkring vores udvalg, så sidder der en mearbejdere klar til at hjælpe dig på telefon: +45 28962909 eller mail: mail@playfastgoal.dk

Fokus område ☆☆☆☆☆
Hos Playfastgoal.dk ligger vores fokus 110% på kvalitets fodboldmål og udstyr, så vi ved hvad der skal til for at du kan opnå de bedste resultater.

Playfastgoal.dk
CVR: 27085687
Etableret: 2015

Kontakt info:
Playfastgoal.dk
Hornevej 7
2770 Kastrup

Danmark
Tlf. +45 28962909
Email: mail@playfastgoal.dk[vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row margin_bottom=”-50px” full_width=”true”][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”320″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”321″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”322″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Playfastgoal.dk

Hornevej 7
2770 Kastrup

Danmark